Wellness

Onze sfeervol ingerichte wellness biedt een totale ontspanning aan.

Wellness

Update 2024 Helaas kan Isabelle, onze vaste masseuse, door ziekte haar vak niet meer uitoefenen. Zijzelf en wij uiteraard ook vinden het erg jammer. Wij zijn op dit moment druk bezig om een goede vervangster voor haar te vinden. Iemand die het masseren net zo goed in haar vingers heeft als Isabelle had. We kunnen nu dus nog niet met zekerheid zeggen of het gaat lukken om een masseuse te vinden voor het vakantieseizoen 2024. –

In onze sfeervol ingerichte wellness en massage ruimte kunnen we, in samenwerking met onze zorgvuldig uitgezochte partner, een heerlijke arrangement van totale ontspanning aanbieden voor zowel dames als heren. Isabelle onze professionele gediplomeerde masseuse komt op dinsdagmiddag langs om er voor te zorgen dat je optimaal kunt ontspannen tijdens je welverdiende vakantie. In een sfeervolle ambiance kun je genieten van dit moment speciaal voor jou. De wellness ruimte staat geheel tot jou beschikking. Er is een theehoekje ingericht en een heerlijk ontspannen achtergrondmuziekje maakt de beleving compleet.

Isabelle maakt gebruik van diverse soorten biologische essentiële oliën van medicinale planten. Ze heeft tevens meer dan 20 jaar farmaceutische ervaring waardoor zij ook haar eigen oliën kan mengen, gericht op speciale wensen en omstandigheden. De diverse massages van het totale lichaam duren 60 minuten. Er kan een keuze gemaakt worden uit de volgende ontspannings-massages:

Er zijn slechts enkele plaatsen beschikbaar. Er kan ter plaatse bij ons ingeschreven worden. Wil je zeker zijn van deze heerlijk ontspannen belevenis neem dan via het contactformulier alvast contact op.

Inclusief

Prijs

Vanaf 80,- per persoon

Data

11 juni – 10 september 2024